Horeca

Na het sporten even nazitten. Welke sporter vindt dat niet gezellig? Even napraten onder het genot van een drankje / of een hapje. Als wachtende ouder kunt u de leesportefeuille (tijdschriften), de krant of een eigen mee gebracht boek lezen en voor de kinderen is er een speelhoekje met televisie. U kunt gratis gebruik maken van ons wifi netwerk in de hele accommodatie.

Cursussen en vergaderingen

Het horecagedeelte bestaat uit drie delen. Elk afzonderlijk deel kan geschikt gemaakt worden voor het verzorgen van cursussen of het houden van vergaderingen.

Grote ruimte met bars

Voor grotere gezelschappen zijn de verschillende delen samen te voegen tot een geheel. De twee aanwezige barretjes completeren het geheel. Bij goed weer bestaat zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van het buitenterras.      

Arrangementen

Uiteraard weten de vele sportverenigingen uit de omgeving de weg naar sportcentrum de Hullen te vinden, maar ook diverse bedrijven zijn al vaak te gast geweest, voor bijvoorbeeld een bedrijfssportdag of voor teambuildingsdagen.

In het horecagedeelte is ruim voldoende plaats om te genieten van de buffetmogelijkheden.

Ook uw organisatie kunnen we in overleg een op maat gesneden programma aanbieden. Onze programma’s kunnen we aanvullen met smaakvolle buffetten of lunches. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.