Kom lekker zwemmen

Activiteiten

moederdag

Datum: 12 mei 2024
Tijd: 10:00 - 13:30
Moederdag1

Zondag 12 mei is het weer Moederdag, op deze dag worden de moeders in het zonnetje gezet. Wanneer moeders met hun gezin of kinderen op deze dag komen zwemmen, dan zwemt mama gratis, de kinderen en overige zwemmers betalen het standaardtarief. De moeders krijgen tevens een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Dus kom langs en maak er een leuke en gezellige Moederdag van.

zeemeerminzwemmen

Datum: 8 juni 2024
Tijd: 14:00
Zeemerminzwemmen in zwembad de Hullen

Op zaterdagmiddag 8 juni zijn er weer workshops Meerminzwemmen voor kinderen vanaf 6 jaar (minimaal A en B diploma). De eerste cursus leer je hoe je moet zwemmen en bewegen daarna krijg kun je oefenen met een échte meerminstaart.  De workshop duurt een uur en het laatste kwartier van de workshop mogen de ouders kijken naar de vorderingen van de zeemeerminnen. In een klein groepje leer je hoe leuk het is om als meermin te zwemmen. De meerminstaarten hebben wij, je mag natuurlijk ook je eigen staart meenemen.

  • Mini’s 6 tot 8 jaar
  • Basis en gevorderden

Kosten 16,50 euro per persoon, graag bij opgave betalen bij de kassa van het zwembad.

Meer informatie kun je ook vinden op: https://www.zwemmenmetzinja.nl of mail ons om je op te geven: spc.dehullen@noordenveld.nl

Leuke tip: Cadeaubon voor een workshop zeemeerminzwemmen.

Stormbaan

Datum: 19 juni 2024
Tijd: 14:45 - 16:00
Stormbaan Jungle maart 2020

Stormbaan op woensdag 19 juni:

Op woensdag 19 juni is er een Stormbaan in het bad van 14.45 tot 16.00 uur. Deze activiteit wordt georganiseerd voor basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met groep 8 en in het bezit van minimaal een A-diploma.  Opgeven kan via de Activiteitenladder van Welzijn in Noordenveld.

Opgave: Agenda | Welzijn in Noordenveld

De entree is € 3,50. Geef je van tevoren op, want vol=vol.

Overzicht van de activiteiten in het zwembad.