Recreatief zwemmen

zwem4daagse 2012 (003)   zwembad ondiep   zwembad_2
                  25 meterbad                                    ondiepe bad                                                     ouder en kind

Recreatief zwemmen

Tijdens de algemene publieksuren is iedereen welkom in het bad. 
Baantjes trekken, verbeteren van zwemtechnieken, spelen, met vrienden en vriendinnen zwemmen, het is allemaal mogelijk.
Alle basins staan tot uw beschikking en u kunt gebruik maken van de zonnehemels.

Zwemmen is tegenwoordig meer dan zwemmen alleen. Inspannen en ontspannen is goed voor lichaam en geest.
Tijdens sommige uren is er spelmateriaal beschikbaar. Met name de zondagochtend blijkt voor velen een aantrekkelijk tijdstip om met het gezin te zwemmen. Na het zwemmen kunt u gezellig nazitten in het horeca gedeelte onder het genot van een kopje koffie, thee, fris of een warme snack. 

Ouders en kinderen

Natuurlijk geldt ook voor ouders met kinderen dat ze ontspannen en recreatief bezig kunnen zijn tijdens de publieksuren. Kinderen kunnen naar hartelust spelen met allerlei emmertjes, schepjes en gietertjes. Het ouder- en kindbad is kleurrijk, gezellig maar bovenal veilig ingericht met een klein glijbaantje en een fonteintje. Vlakbij het ouder- en kindbad is een speciale babykamer met aankleedkussens en een wastafel met warm water.

Vroege Vogelpas

Speciaal voor mensen die geregeld van dinsdag tot en met vrijdag`s ochtends vroeg komen is er de Vroege Vogelpas. De Vroege Vogels kunnen van 07:00 tot 08:30 uur terecht.