Kom lekker zwemmen

Zwemlessen

lestijden

Een zwemles duurt 40 minuten. Maandag 14.45 – 18.30 uur Dinsdag 14.45 – 18.30 uur …

planning

Informatie over kijklessen, diplomazwemmen en data waarop er géén zwemlessen zijn. Kijklessen Tijdens de kijklessen …

Tarieven

Tarieven voor de zwemles kunt u kiezen uit een pakket of losse leskaart Zwem-ABC Pakket …

Om goed en veilig te kunnen zwemmen is een zwemdiploma onmisbaar. Zwemles bij de Hullen is niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel leuk. Misschien wel de leukste zwemles in heel Roden. In sportcentrum de Hullen stellen we hoge eisen aan de opleidingen voor verschillende zwemdiploma’s. Immers ook de ouders rekenen erop dat hun kind na het behalen van een zwemdiploma een bepaalde mate van zwemvaardigheid bezit.

Aanmelden zwemABC

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid

Wij hebben de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de NRZ. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier. Lees meer over de licentie zwemABC.

Dit geeft je als ouder 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Aanmelden zwemABC

Wilt u door ons gebeld worden voor opgave en/of informatie laat het ons weten: spc.dehullen@noordenveld.nl

zwemles zwemABC