Gewijzigde openingstijden

Zwemlessen voor kinderen

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag ieder zwembad zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan kwaliteitscriteria en dit geeft zekerheid.

Dit geeft je als ouder zekerheden:

  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toets momenten bij het diplomazwemmen.

Kosten

Een zwemles pakket Zwem-ABC kost 650 euro, dit is inclusief administratiekosten en diplomazwemmen. Het pakket kan bij aanvang van de eerste les bij de kassa betaald worden of u kunt bij de kassa een incassoformulier vragen om het bedrag in 3 of 6 termijn te laten incasseren. Ook is het mogelijk om losse leskaarten te kopen van steeds 7 lessen (1 keer per week), dit is exclusief de administratiekosten en het proef- en diplomazwemmen.

Ontvangt u een vergoeding voor de zwemlessen van een derde partij, zoals een Gemeente, Jeugdfonds Sport en Cultuur of Stichting Leergeld, meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij de receptie of op het opgaveformulier. Wanneer wij de goedkeuring van de derde partij hebben ontvangen, kan het kind opgeroepen worden voor de zwemlessen, afhankelijk van de wachtlijst.


De zwemles duurt 40 minuten.

Lesdagen en tijden

Maandag14.45-18.30 uur
Dinsdag14.45-18.30 uur
Donderdag14.45-18.30 uur
Vrijdag15.30-18.30 uur
Zaterdag07.45-10.00 uur

Wil je door ons gebeld worden voor opgave en/of informatie laat het ons weten: spc.dehullen@noordenveld.nl

Zwemabc licentiefoto